Træningstider for Tjørring Cykel Motion.

Vi starter vore træningsture fra Henning Jørgensen Cykler, Tjelevej Tjørring

Vores træningsaftener er:

I sommerperioden fra den 1/4 - 30/9 har vi 6 forskellige grupper, hvor det skulle være muligt at finde lige den gruppe, hvor du hører til.

Start: Der er start hver mandag og onsdag klokken 18.30. I september måned startes dog kl. 18.00. Lørdage og søndage køres træningsture efter behov. Forslag til ture kan blive slået op på Facebook siden: Tjørring Cykel Motion Medlemsgruppe.
Hastigheder og distancer er cirka værdier. I løbet af sæsonen kan turenes længde øges efterhånden som formen bliver bedre, og vejret samtidig bliver lunere og vi får de lange lyse aftener.
Det er op til den enkelte holdkaptajn i samråd med gruppen, at aftale hvor lang turen forventes at blive.
Det er selvfølgelig også vigtigt, at du ikke overvurderer dig selv og starter på et hold, der kører hurtigere end du formår.
Er du i tvivl om du kan køre med f.eks. gruppe C, så vælg i stedet gruppe D, og så få en god oplevelser her.
Er der punkteringer eller andre problemer, så venter vi, for at alle kan komme samlet hjem.
Efter træningen mandag og onsdag sluttes med kaffe i klublokalet.

Foruden de faste træninger for racer har vi andre aktiviteter: Tirsdagsracerne, Torsdagscykling og Mountainbike.

For mere information se under deres info.

 

Tirsdagsracerne

Navnet på gruppen er ”Tirsdagsracerne”, da vi i sommerhalvåret fra klubbens første træningsaften omkring 1. april og til sommerens sidste træningsaften kører tirsdag formiddag. Om vinteren fra oktober til april kører vi onsdage. Som noget nyt vil vi også forsøge at køre hver fredag formiddag. Ændringer sendes ud på mail og facebook. Alt afhængig af vejret forsøger vi at køre vinteren igennem, men regn, sne og is kan betyde aflysning.

Vi mødes ved klublokalet ved Henning Jørgensen cykler. I sommermåneder er tidspunkt for start kl. 09.30. Om vinteren er tidspunkt for start kl. 10.00. Ændringer vil blive sendt ud på mail og opdateres på facebook.

Ruter, længder og fart aftales hver gang, og vil være afhængig af fremmødte, en normal tur er ca. 25+ km/t og 45 til 60 km, så vi er hjemme igen kl. ca. 12.00. Når form og vejret tillader det, kan der blive længere ture. Det vil normalt blive aftalt på forhånd.
De eneste krav er selvfølgelig en hjelm, racer og det gode humør. Det er ikke en konkurrent til nuværende aktiviteter, men mere et supplement og et ønske fra en del, der ønsker at køre om dagen.

Tirsdagsracerne 1