Mountainbike

MTB info.

Vores samarbejde med De Små Klinger i Lind er udvidet med Sinding MTB. Vi er således nu 3 klubber i samarbejdet omkring Midtjysk MTB. Alle opslag om ture sker gennem facebook gruppen Midtjysk MTB.  Er du ikke medlem af denne gruppe, kan du søge om optagelse, du skal dog være medlem i en af de arrangerende klubber. Du vil så fremover modtager informationerne. Kom og prøv at være med på vore ture. Er det noget for dig kan du indmelde dig i en af klubberne.

Du kan endvidere finde informationer om TCM mountainbike på vores facebook gruppe: TCM Mountainbike. Alle medlemmer af TCM kan blive medlem af gruppen.

Vores normale aften træningsture er mandag, tirsdag, onsdag og fredage. For alle ture forsøger vi, at der er en turleder, der er ansvarlig for dagens rute, men vores faste turledere kan være forhindret, så en af deltagerne på dagen må have en rute. Det vil være en stor hjælp, hvis du er forberedt på det og eventuelt har en rute.

Vore ture mandag aften forsøger vi at få deltagere til hele året, men der kan dog forekomme aflysninger, se eventuelt info på vores facebook gruppe. På disse ture, der er uden de store drops, kan alle deltage. Det er typisk på stier, grusveje og mindre asfaltveje, så gravelcykler er også velkommen. Farten afpasses efter deltagerne, og der kan laves opsamlinger, sløjfer etc. Så alle får pulsen lidt op. Turene onsdag og fredag kan være lidt mere afvekslende, men alle kan stadig være med. Du kan eventuelt overfor turleder gøre opmærksom på, at du er ny eller mindre erfaring med MTB. Husk godt lys i de mørke tider.

IMG 0917 (2)

Start og mødetider:

Mandag: Start kl. 17.30 fra Henning Jørgensen Cykler, Tjelevej Tjørring. I sommer halvåret har vi ikke faste ture.

Tirsdag: Start kl. 17.30 fra Ørre Kirke eller Sinding. Se opslag på FB.

Onsdag: Start kl. 18.00 fra Alpihallerne i Lind. Se eventuelt opslag på fb, Midtjysk MTB.

Fredag: Start kl. 16.00 fra Bike-Pit i Lind. Se eventuelt opslag på fb, Midtjysk MTB.

Foruden aftenturene har vi fælles ture om søndage. Oversigt over ture er langt op på FB.  Informationer om hver tur bliver lagt op på facebook gruppen Midtjysk MTB ca. en uge før turen. For disse ture gælder, at der startes alle dage på "sporet" kl. 09:30

Søndagens tur bliver lagt ud på FB med link til Google Maps for hvert startsted og turleder. Tilmelding sker ved at følge link til Doodle om tilmelding. Du behøver ikke at installere Doodle. På turene arrangerer vi grill og drikkevarer. Pris for turen er 25,00, der betales på dagen kontant eller via mobilpay.

På søndage hvor der ikke er fastlagt ture har vi lokale ture med afgang kl. 09.30 fra Alpihallerne i Lind. Se Fb for eventuelt andet startsted.

Lejlighedsvis kan der blive opslået specielle ture, ligesom alle er meget velkomne til at lave opslag om en tur. Oplys om tidspunkt og startsted.

Vi hører meget gerne fra jer, hvis I har kommentarer, spørgsmål eller vil vide mere om turene.

Husk: Rind området er delvist åbent igen, men kun i meget begrænset omfang. Vi anbefaler derfor at holde det lukket indtil videre. Vær opmærksom på jagt i områderne og respekter det.

CIMG4474

Kontakt:

Poul Bilberg                        20279279

Gerhard Vestergaard       29867064

Frits Amtoft                        20888637