Cykeltrailer

DSC 0015

Cykeltraileren kan lånes gratis til transport af cykler for klubbens medlemmer i forbindelse med cykelarrangementer. Traileren kan endvidere lejes af vore naboklubber på nedennævnte lejebetingelser.

Der er plads til 14 cykler.

Forsikring:

Kaskoforsikringen på traileren er med selvrisiko på kr. 700,00. På bilens anhængertræk skal der være en ansvarsforsikring, som dækker de skader du eventuelt måtte forvolde på genstande eller personer, når du har traileren monteret.

Vægt:

Trailerens totalvægt er 750 kg. Last er 350 kg. Det betyder at du maksimum må laste 350 kg eller op til hvad din bil må trække uden bremser. Se på din registreringsattest, hvad du må trække.

Booking:

Booking af trailer kan ske hos bestyrelsen.

Lejebetingelser for TCM cykeltrailer med plads til 14 cykler:

Traileren må kun føres af lejeren og må ikke fremlejes.

Lejeren har ved modtagelsen af traileren kontrolleret, at den er i orden, særligt med hensyn til signal- og tegngivningsapparater samt lygter.

Det påhviler lejer at ansvarsforsikre trækkrogen på køretøjet. Vigtigt: Dette er ikke en forsikring, der automatisk er omfattet af bilens lovpligtige ansvarsforsikring.

Traileren er fuldt forsikret og har en selvrisiko på kr. 700,00.

Lejeren er forpligtet til at erstatte eventuelle bortkommet eller beskadiget udstyr.

TCM er ikke ansvarlig for skader på personer eller gods opstået i forbindelse med brugen af traileren.

Traileren skal tilbageleveres til TCM på den aftalte tid og i samme stand som ved modtagelsen.

Pris for leje: 1 dag kr. 200,00. 2 dage kr. 400,00. 3 dage kr. 500,00. 4 dage kr. 600,00. Følgende dage kr. 100,00 pr. dag.

DSC 0017