HovedbestyrelsenNordvesthallenBadmintonCykel Motion Fitness FodboldGymnastikHandicapsportHåndboldOldboysSkytte afd.TennisVolley

 

MTB info.

Som de fleste ved er vores samarbejde med De Små Klinger i Lind udvidet med Hammerum-Gjellerup Cykelmotion og Sinding MTB. Vi er således nu 4 klubber i samarbejdet omkring 7400 MTB. Alle informationer og opslag om ture sker gennem facebook gruppen 7400 MTB.  Er du ikke medlem af denne gruppe, kan du søge om optagelse, så du modtager informationerne. Vores facebook gruppe TCM Mountainbike vil ikke blive benyttet til informationer.

 

Vores normale aften træningsture er mandag, tirsdag, onsdag og fredage. For alle ture forsøger vi, at der er en turleder, der er ansvarlig for dagens rute, men vores faste turledere kan være forhindret, så en af deltagerne på dagen må have en rute. Det vil være en stor hjælp, hvis du er forberedt på det og eventuelt har en rute.

I efteråret 2019 startede vi op med ture mandag aften. På disse ture, der er uden de store drops, kan alle deltage. Det er typisk på stier, grusveje og mindre asfaltveje. Farten afpasses efter deltagerne, og der kan laves opsamlinger, sløjfer etc. Så alle får pulsen lidt op. Turene onsdag og fredag kan være lidt mere afvekslende, men alle kan stadig være med. Du kan eventuelt overfor turleder gøre opmærksom på, at du er ny eller mindre erfaring med MTB.

Efteråret og vinteren har være meget fugtige, så mange spor er kørt op og umulige at køre på og vi vil gerne beskytte sporene, derfor er mange ture nu på grusveje og faste cykelstier.

 

Start og mødetider:

Mandag: Start kl. 17.30 fra Henning Jørgensen Cykler, Tjelevej Tjørring.

Tirsdag: Start kl. 17.30 fra Ørre Kirke eller Sinding. Se opslag på FB.

Onsdag: Start kl. 18.00 fra Alpihallerne i Lind.

Fredag: Start kl. 16.00 fra Bike-Pit i Lind.

 

 

Foruden aftenturene har vi fælles ture om søndage. Oversigt over ture er langt op på FB.  Informationer om hver tur bliver lagt op på facebook gruppen 7400 MTB ca. en uge før turen. For disse ture gælder, at der startes alle dage på "sporet" kl. 09:30

 

Søndagens tur bliver langt ud på FB med link til Google Maps for hvert startsted og turleder. Der skal bruges DOODLE ved tilmelding. Tilmelding sker ved at følge link til Doodle om tilmelding. Du behøver ikke at installere Doodle. På turene arrangerer vi grill og drikkevarer. Pris for turen er 25,00, der betales på dagen kontant eller via mobilpay.

 

På søndage hvor der ikke er fastlagt ture har vi lokale ture med afgang kl. 09.30 fra Alpihallerne i Lind.

 

Lejlighedsvis kan der blive opslået specielle ture, ligesom alle er meget velkomne til at lave opslag om en tur. Oplys om tidspunkt og startsted.

 

Vi hører meget gerne fra jer, hvis I har kommentarer, spørgsmål eller vil vide mere om turene.

 

Husk:

Rind området er delvist åbent igen, men kun i meget begrænset omfang. Vi anbefaler derfor at holde det lukket indtil videre. Vær opmærksom på jagt i områderne og respekter det.

 

Kontakt:

Hanne Thorsen                          20893669

Poul Bilberg                               20279279

Gerhard Vestergaard                  29867064

Frits Amtoft                               20888637

 


 

- Hjemmeside udvikling og design: eventa.dk