HovedbestyrelsenNordvesthallenBadmintonCykel Motion Fitness FodboldGymnastikHandicapsportHåndboldOldboysSkytte afd.TennisVolley

Mountainbikegruppen.

Arrangementer vinterhalvår 2017 og sommerhalvår 2018.

Normale træningsture.

Vore normale træningsture er onsdag og fredag. Onsdage til vore normale træningstider - se efter på Facebook. Der er ingen tvungen tilmelding og turleder findes blandt fremmødte. Fredagsture bliver slået op på Facebook.

Søndagsture

Information om søndagsturene fremgår af bilaget på linket her


Generel information for turene

Vores Facebook gruppe: TCM Mountainbike er en fælles gruppe for begge klubber (Bliver måske senere ændret til TCM/DSK Mountainbike). Tilmelding på Facebook eller til turleder. Vi benytter FB mere aktivt, så du kun skal markere ”Deltager” og eventuelt hvor du mødes med gruppen eller bemærkninger til transport. Kan tilbyde eller ønsker transport. Der henstilles til at I aftaler transport indbyrdes.
Har du ikke FB eller adgang til TCM Mountainbike gruppen, kan du anmode om at blive medlem eller kontakte Frits. Information eller ændringer til turene vil blive lagt på FB ca. en uge før turen.
Vi håber vi får endnu flere med i år. Når vi kører på sporene, vil der blive opdelt i grupper, så der vil være plads til alle. Vi har forsøgt at finde spor, så alle kan være med.
Der er afgang fra Henning Jørgensen/klublokalet eller Lind, Alpi Hallen kl. 09.00.
På turene arrangerer vi grill og drikkevarer. Det vil derfor være stor hjælp, hvis du tilmelder dig. Pris pr person kr. 20,00, der betales kontant på turen
På søndage hvor der ikke er fastlagte ture har vi lokale ture. Tid og sted i henhold til opslag på Facebook. Eller vi kan deltage med De Små Klinger, der har ture hver søndag kl. 10.00 fra Alpi Hallerne i Lind.

 

Turleder:

Mobil
e-mail
Andreas Skov
21200336
a.s.johansen@mail.tele.dk
Claus Michaelsen
40401642
claus@michaelsens.dk
Erik Nielsen
61201357
vbsr@mail.dk
Frits Amtoft
20888637
f-amtoft@mail.dk
Gerhard Vestergaard
29867064
tovegerhard@yahoo.dk
Jacob Nielsen
51761583
fatterfis@hotmail.com
Lars Bjarøy
26351566
bjaroeylvb@gmail.com
Lars Flint Jørgensen
61336451
larsflindt@fiberpost.dk

 

Kørsel og jagt i områderne:

Husk, der er i øjeblikket lukket for kørsel i Rind. DSK er i kontakt med lodsejeren, og vi håber vi snarest får en aftale om igen at kunne benytte området.
Det er forbudt at køre i Rind og Jyndevad efter
solnedgang.

Da områderne er private vil der af og til være jagt og området vil være lukket for al anden aktivitet. Dette skal selvfølgelig respekteres.

Øvrige ture:

Har du ønsker om andre ture, f.eks. midt på ugen eller lørdage, er du som hidtil meget velkommen til at lave opslag på Facebook siden eller du kan kontakte Frits, så vil han hjælpe med at sende info rundt. Vi vil også gerne hjælpe med at finde ruter.

Hent en printvenlig version af siden her
- Hjemmeside udvikling og design: eventa.dk